Öğrencileri geleceğe hazırlıyoruz

Öğrencileri geleceğe hazırlıyoruz

Kırıkkale Eğitimciler Derneği üyeleri (KEDER), sömestrde de, öğrencileri geleceğe hazırlamak için çalışıyor. Sömestrde memleketlerine gitmek yerine Kırıkkale?de kalan öğretmenler, ilköğretim ve lise öğrencilerini sınavlara hazırlıyor.

BİR ADIM DAHA İLERİYE
KEDER Başkanı Hadi Yalman?ın başkanlığında bir araya gelen öğretmenlerden Serdar Yaşar, Namık Temel, İsmail Emre ve Hasan Sakar, öğrencilerin eğitimin, tatilden daha önemli olduğunu ifade etti. Dernek üyeleriyle sözleşip tatil yerine öğrencileri sınava hazırlamayı kararlaştırdıklarını açıklayan KEDER Başkanı Hadi Yalman, 4 gün sürecek eğitim sonunda, öğrencilere bir adım daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını söyledi. Programa sadece şehir merkezinden değil, ilçelerden ve beldelerden de öğrencilerin katıldığını açıklayan Yalman, KEDER olarak öğrencilere sahip çıkmayı hedeflediklerini belirti.  
 
DEVAMINI BEKLİYORUZ
Yalman, ?Programda öğrencilere deneme sınavları ve çözümlerini gösteriyoruz. Akşama kadar devam eden programda kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Ayrıca masa tenisi, langırt ve güreş yarışmaları yapıyoruz.? dedi. Öğrencilerin sabah, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz karşıladıklarını diyen Yalman, ?Eğitimin yanında sosyal programlara da ağırlık verdik. Öğrencilerin motivasyonlarını attırmak için Eğitimci Yazar Ekrem Acar ile Erdinç Güllü?yü programımıza misafir ettik.? diye konuştu. Programı düzenleyen öğretmenlere teşekkür eden öğrenciler, öğretmenlerin fedakârca davrandıklarını belirterek, bu gibi programların devamını beklediklerini söylediler.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti