Öğrencileri Allah korudu

Öğrencileri Allah korudu

SERVİS MİDİBÜSÜNÜN FRENİ PATLADI BİRİ AĞIR 17 KİŞİ YARALANDI

SERVİS MİDİBÜSÜNÜN FRENİ PATLADI BİRİ AĞIR 17 KİŞİ YARALANDI

Öğrencileri Allah korudu 

Dün sabah evlerinden öğrencilerini alıp okula götüren servis minibüsünün freni patladı. Kazada, aralarında bir sürücü ve bir öğrenci de ağır olmak üzere 17 kişi yaralandı.

YENİMAHALLE´DEKİ ÖĞRENCİLERİ ALDI

Kırıkkale´nin Yenimahalle semtinde evlerinden öğrencileri alıp, Karşıyaka Mahallesi´nde bulunan Cumhuriyet Lisesi´ne öğrenci götüren servis midibüsünün freni patladı.

KOCA MİNİBÜS KONTROLDEN ÇIKTI

Sürücüsünün kontrolünden çıkan midibüs, orta refüje, ardından reklam panoları ile ağaçlara çarparak durabildi. Kazada, aralarında bir sürücü ve bir öğrenci de ağır olmak üzere 17 kişi yaralandı.

FRENLERİN PATLADIĞINI SÖYLEDİ

Mustafa Algül´ün kullandığı 71 S 0255 plakalı öğrenci taşıyan servis midibüsünün, Millet Caddesi´nde freni patladı. Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği midibüs, önce yolun orta refüjüne, panolara ve ağaçlara çarpıp, karşı yola geçerek durabildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, biri ağır olmak üzere 16 öğrenci ile sürücü de yaralandı. Kaza sonrası Kırıkkale´nin İstasyon Kavşağı vatandaşların akınına uğrarken, yollar ise trafiğe kapandı. Yaralı sürücü ile öğrenciler, ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SÜRÜCÜ İLKÖNCE ÇOCUKLARI UYARDI

Servis midibüsünün içinden yaralı kurtulup, ambulans bekleyen öğrenciler kaza ile ilgili bilgi verirken, "Seyir halindeyken bir anda servis minibüsünün sürücüsü Mustafa abi, ´çocuklar fren patladı´ diyerek bağırdığını duyduk. Ondan sonra aracın panolara çarpması sonucu durabildik." dediler.

PANOLARA ÇARPIP DURDU

Servis sürücüsü Mustafa Algül ise, frenin patlaması sonucu araçlara çarpmamak için orta refüjde bulunan panolara çarparak durduğunu söyledi. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan Millet Bulvarı, servis minibüsünün ve panoların kaldırılmasından sonra yol yeniden trafiğe açıldı.



ilhat
18.11.2015 20:04:12
FREN PATLAR MI. BALON MU BU. FREN BOŞALMIŞTIR. HORTUMLAR ESKİ OLABİLİR. ARAÇ MUAYENESİ VARMI ACABA. O YOLDA EL FRENİ İLE DURABİLİRDİ. HERHALDE ÇOK HIZLIYDI Kİ DURAMADI.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama