Öğrencilere Etkili İletişim ve Beden dili konferansı

Öğrencilere Etkili İletişim ve Beden dili konferansı

Eğitimci Hasan Ekmekçi, 100 öğrencinin katıldığı konferans da öğrencilere sınavlar öncesi hem moral verdi hem de konferans verdi.

100 ÖĞRENCİ KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu tarafından konferanslar sürüyor. Kızılırmak Kız yurdunda düzenlenen ?Etkili iletişim ve Beden dili? konferansında Eğitimci Hasan Ekmekçi, 100 öğrencinin katıldığı konferans da öğrencilere sınavlar öncesi hem moral verdi hem de konferans verdi. Kızılırmak Kız yurdunda düzenlenen konferansa Kızılırmak Yurt Müdürü Hülya Akan, Kırıkkale Yurt Müdürü İbrahim Uyar ile birlikte 100?ü aşkın öğrencinin katılımı ile yurdun toplantı salonunda yapıldı.
 
ÖZGÜVENİNİZİ ARTIRIN
Yurtlardaki öğrencilerin motivasyonunu her zaman üst düzeyde tutmaları gerektiğini söyleyen Eğitimci Hasan Emekçi, ?Yurtlarda kalan öğrencilerin motivasyonunu yüksek zamanı iyi yöneten özgüveni artırmış başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak aracıyla liderlik okulu altında kişisel gelişim eğitimleri kapsamında Eğitimci Hasan Ekmekçi tarafından yaklaşık iki saat süren ?Etkili İletişim ve Beden dili? konferansında İyi malzeme; İyi tarif ve iyi bir aşçı varsa lezzetli bir yemeğe dönüşür.
 
BEYİN DÜŞÜNME MEKANİZMASIDIR
Beynin düşünme mekanizması olduğunu söyleyen Ekmekçi, ?Beyniniz ve kalbiniz bir çöplük değildir. İçinde düşünme, dinleme, konuşma, yazma, anlama var. sosyal sermaye kaynağı yapan performans; seyreden izlenim peşindedir. İnsanların öyle ya da böyle kendini ifade edecek biçimde davranması, gözlemcilerin de bir şekilde izlenim edinmesi kaçınılmazdır. Konuşan hikayesini anlatmak ister, dinleyen keyiflenmek ister. İnsan, her an yorumlama, anlam verme ve duygusal yaşantılama gibi düşünsel ?işlemler? yapar. Peki ne yapmalıyız. Çünkü kendi değerine ilişkin kaygı, ötekilere karşı saygıyı içimizde gizlenmesine neden olabilir. Özerklik, insanlara kendinden farklı biri olarak davranma kapasitesidir Stratejik bir niyettir? diye konuştu. Konferansın sonunda soru cevap olarak Kızılırmak kız öğrenci yurdu öğrencileri Eğitimci Hasan Ekmekci?yi soru yağmuruna tuttular.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti