Öğrencilere TEOG morali

Öğrencilere TEOG morali

ASRIN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OSMANGAZİ FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİLER

ASRIN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OSMANGAZİ FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİLER

Öğrencilere TEOG morali

2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hızlı bir giriş yapan Asrın Koleji, öğrencilerine yönelik motivasyon gezilerine bir yenisini daha ekledi. Asrın Koleji´nde bulunan öğrenciler, TEOG sınavı öncesi Fen Lisesi ve Osmangazi Fen Lisesi´ni ziyaret ettiler.

ARKADAŞLARIYLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPTILAR

Asrın Koleji 8.sınıf öğrencilerine yönelik TEOG sınavı öncesi moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla gezi düzenledi. Öğrencilerin güdülenme düzeyini arttırmak ve belirleyecekleri hedefte yol gösterici olmak amacıyla Okul Müdürü Yakup Utku,  Rehber Öğretmeni Ali Osman Derman, İngilizce Öğretmeni Fatma Ertunç, Fen bilgisi Öğretmeni Gülşah Yıldırım eşliğinde Kırıkkale Fen Lisesi ve Osmangazi Fen Lisesini gezdi.

TEOG İÇİN HAZIR OLDUKLARINI GÖSTERDİLER

Okulları gezen öğrenciler büyük öğrencilerin tecrübelerini dinlerken okulla ilgili bilgi aldılar. Okul Müdürü Yakup Utku, yapılan geziyle ilgili açıklamasında ?Öğrencilerimiz gelecekte okumak istedikleri okullar hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Yapılan gezinin sonucunda öğrencilerimizin bu gibi köklü okullarda okuyabilmek için daha hırslı ve gayretli olduğu gözlenmiştir. Okulumuz adına yapılan etkinliğin amacına ulaşmasından mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin başarı göstereceklerine olan güvenim tamdır? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti