Öğrencilere bayrak ve vatan sevgisi anlatıldı

Öğrencilere bayrak ve vatan sevgisi anlatıldı

ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Öğrencilere bayrak ve vatan sevgisi anlatıldı

Gürler İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Ayan, Öğretmen arkadaşları ve bir grup öğrenci ile beraber Şehit aileleri ve Gazileri Derneklerinde ziyaret ederek manevi destek verdiler.

ZİYARETTEN MEMNUN KALDILAR

Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal dernek faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerin Şehitlik ve Gazilik hakkındaki sordukları soruları da cevaplandırdı.

ÖĞRENCİLERE VATAN VE BAYRAK SEVGİSİ ANLATILDI

Ziyarette konuşma yapan Okul Müdürü Ercan Ayan, ?Aziz Şehitlerimizin hatıralarını saygı ile yâd etmek, ailelerinin ellerini öpmek ve manevi destek vermek, kabirleri başında birer Fatiha okumak ve Öğrencilerimizi Vatan ve Bayrak aşkıyla yetiştirmelerine katkı sağlamak amacı ile bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Ziyaretimiz vesilesiyle bütün Şehitlerimizi bir kez daha anıyor, manevi huzurlarında eğiliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Siz ailelerine de sabır diliyorum? dedi.

ÖĞRENCİLERE DERNEĞİN DERGİSİ HEDİYE EDİLDİ

Daha önceden Dernek tarafından basımı gerçekleştirilen Kırıkkale Şehitler Albümü ve Derneğin Faaliyetlerini içeren Dergi Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Okul adına Okul Müdürü Ercan Ayan´a ve ziyarete gelen öğrencilere hediye edildi.

ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Dernek ziyareti sonrası Kırıkkale Şehitliği ziyaret edilerek Şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. Şehit analarının ellerini öpen öğrencilere Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlik hakkında da bilgi verildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti