Öğrencilerden büyük fedakârlık

Öğrencilerden büyük fedakârlık

Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencilerinden Hakan Hüdaverdi, İrem Karabay, İrfan Çetinkaya ve Metin İşler, ‏ Mahmutlar Şarklısı köyünde bulunan öğrencilere yardım etti.

KENDİ ELLERİYLE GİYDİRDİLER

Öğrencilere kışlık giyeceklerin yanı sıra, kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı. Yapılan yardımların toplamı 650 lirayı buldu. Öğrencilere üniversiteli çocuklar okuma tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen üniversiteli öğrenciler, aldıkları elbise ve ayakkabıları kendi elleriyle giydirdiler.

KİTAP OKUYUN

Metin İşler, öğrencilere hitaben, "Dünyada en güzel erdemli davranışı ve işi kitap okumaktır. Kitap okumak için kendimize vakit ayıralım" uyarısında bulundu. Bilgi sahibi olmadan fikir ve düşünce sahibi olunamayacağını belirten İşler, evde anne ve babaların da çocuklarıyla birlikte evde her gün en az 1 saat kitap okuması gerektiğini kaydetti. İşler, "Kitap okumaya lütfen vakit ayıralım. Kitap okumak bir ayrıcalıktır. Çocuk ve gençler için en iyi dost ve arkadaş kitaptır. Yaz tatili kitap okumak için iyi bir fırsat" dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti