Öğrencilerden bilim sergisi

Öğrencilerden bilim sergisi

Karakeçili Ortaokulu`nda "TÜBİTAK Bilim Fuarı" sergisi açıldı. Okul binasında düzenlenen sergi, Manisa`nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana yangında hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşuyla başladı.

30 PROJE
Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, burada yaptığı konuşmada, ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan 30 projenin sergide fuarda yer aldığını belirterek, projede görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. TÜBİTAK adına programa katılan Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Işıklan da TÜBİTAK`ın amacının öğrencilerin ufkunu açmak olduğunu ve bu tür görsel etkinlikler sayesinde öğrencilerin becerilerinin daha da geliştiğini söyledi.

TANSİYON ÖLÇÜMÜ YAPILDI
Sergide, Karakeçili Hastanesi sağlık görevlileri tarafından katılanların kan şekeri ve tansiyon ölçümü ile kan grubu ve hepatit-c testi de yapıldı. Etkinliğe, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Kırıkkale Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Say, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ