Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Namık Kemal Ortaokulu Öğretmenleri ve beraberindeki öğrencilerle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiler.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal? Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz,?Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir? diyerek Gençliğimize hitap eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk?e Yurdunu, Milletini özünden çok seveceğine yemin ederek varlığını Türk varlığına armağan eden kahramanlardır. Bu uğurda Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelerine ve Gazilerimize sahip çıkmak yanlarında olmak bir vatandaşlık görevidir. Ziyaretiniz dolayısı ile Saygı Değer Öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize teşekkür ediyorum?.dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Dernek ziyareti sonrası Namık Kemal Ortaokulu Öğrencileri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri şehitliği ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin de katıldığı programda Şehit Cengiz Topel Camii din görevlisi Abdullah Tekin tarafından Kuran-ı kerim okundu ve dua edildi. Şehitlik ziyaretinde Öğrencilere Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlikte 34 TSK.8 Emniyet ve 33 MKE Şehitleri olarak toplam 75 Şehit mezarı olduğu bilgisi verildi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü