Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal?ı ziyaret etti. Öğrenciler 1992 tarihinde Hakkâri ?Şemdinli kırsalında terör örgütü ile girdiği çatışmada Şehitlik

ŞEHİT AİLELERİNE SAYGIMIZ SONSUZ

Düzenlenen ziyarette Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret etmek isteyen öğrenciler ile Dernek yönetimi koordineli çalışarak fırsat buldukça ailelerimizin yanlarında olacakları kararlaştırıldı. Bu kapsamda her hafta bir aile ile tanışmak ve sohbet etme faaliyetleri çerçevesinde 29 Eylül 1992 tarihinde Hakkâri ?Şemdinli kırsalında terör örgütü ile girdiği çatışmada Şehitlik mertebesine ulaşan Astsubay Bahtiyar Ceylan?ın Kederli annesini evinde ziyaret ederek yanlarında oldular, sohbet ettiler ve Şehidimizin hatıralarını canlandırdılar. r Şehit aileleri ile de sohbet eden öğrenciler,?Devletimizin bütünlüğünü korumak amacı ile kendilerini feda eden Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret etmek ve sizlerle bir arada olmak istedik kapılarınızı bizlere açtığınız için teşekkür ediyoruz? dediler.

ŞEHİT ANNESİNE SARILDILAR

Şehit aileleri ile de sohbet eden öğrenciler, Duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldular. Öğrencilerinin düzenlediği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dikle getiren Anne Ceylan ?ziyaretinizden derece memnunum. Yavrularım benim. Sizi evimde misafir etmek beni duygulandırdı. Kuzumla olan hatıralarımı canlandırdınız? dedi.  Dernek Başkanı Rıfat Öcal ise Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek onlarla bir arada olma taleplerinizi Her hafta bir aile ile olmak üzere ziyaret etmeniz Derneğimiz tarafından organize edilerek isteklerinizi yerine getireceğiz. Bizlere karşı göstermiş olduğunuz hassasiyetiniz umarım başta Kamu Kurum Kuruluşları ve tüm halkımıza örnek olur? dedi.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti