Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

ÖZEL GAZİ KOLEJİ GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÖZEL GAZİ KOLEJİ GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Özel Gazi Koleji 6. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.

ACILARINA NASIL DAYANIYORSUNUZ?

Düzenlenen ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Derneğin faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrenciler de merak ettikleri soruları Şehit ve Gazi ailelerine sordular, cevap alamadıkları tek soru ise Şehit ailelerine evlatlarının acılarına nasıl dayanabildikleriydi. Şehit annelerinin tek cevapları ise yutkunarak gözünden bir damla yaş bırakabilmeleriydi.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Özel Gazi Koleji Türkçe Öğretmeni Ömer Ercan Çanga tarafından yapılan konuşmada ?Biz Özel Gazi Koleji ailesi olarak her yıl düzenli olarak sizleri derneğinizde ve her ay ilimizin Şehitliğini ziyaret etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Bizi derneğinizde misafir ederek bu onuru yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz var olduğu sürece de bu önemli vazifeden de vazgeçmeyeceğiz. Sizler bizim için çok önemli değerlersiniz, Okulumuz olarak Şehitlerimizin emanetlerine ve Gazilerimize her zaman sahip çıkacağız ve elimizden gelen manevi desteği sağlayacağız.

RAHMETLE ANIYORUZ

Yüce Milletin var olmasını ve devamının sağlanmasında kanlarını ve canlarını ortaya koyan Şehit ve Gazilerimizin değerli ailelerine tekrar şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü