ÖĞRENCİLER YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

ÖĞRENCİLER YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri daha önce eğitim - öğretime kısmi olarak başlamışlardı” dedi.

MHP’li İl Başkanı Baloğlu, bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD – 19 salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı günlerde eğitim - öğretime ara verildiğini söyleyerek, “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan bu karar, salgın tedbirleri açısından yerinde bir karardı. Nitekim sağlıklı nesiller yetiştirmek ebeveynlerin görevi olduğu kadar devletimizin de başlıca görevlerindendir. Eğitim - öğretime ara verildiği süreçte EBA TV ve canlı ders platformları ile uzaktan eğitim süreci başlamıştı. Ders içeriklerinin hazırlanması ve öğrencilere kısa sürede hizmete sunulması konusunda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz”

 “Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri daha önce eğitim - öğretime kısmi olarak başlamışlardı. 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren de İlkokul 2, 3, 4. sınıf öğrencileri ile 8 ve 12. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime başladılar. Eğitim yuvalarına büyük bir özlem duyan öğrencilerimiz bu yuvaya kavuşmanın heyecanı yaşamaktadır. Öğrencileri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimiz ise çocuklarına kavuşmanın mutluluğu içindedirler. Sevgili öğrenciler, saygıdeğer öğretmenlerimiz bu heyecanınıza ve mutluluğunuza bizlerde ortağız”

 “Kısmi olarak yüz yüze başlayacak olan 2020 – 2021 eğitim-öğretim yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını dileriz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, okul idarecilerimizin öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun. Salgından korunmanın en önemli faktörleri; maske takmak, sosyal mesafeyi korumak ve kişisel hijyene dikkat etmektir. Yüz yüze eğitimin başladığı bu günlerde kendimiz, sevdiklerimiz ve çevremiz için kurallara uyalım. Nitekim güzel günlerin bizleri beklediğini biliyoruz”

 “Bulunduğumuz coğrafya ve yaşanan gelişmeler karşısında eğitim ve öğretimin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdan beklentimiz fazladır. Önce kendisine, sonra ailesine ve daha sonra da ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek zorunluluğundayız. Bu zorunluluk milletçe güven içerisinde yaşamamızın sigortasıdır.  İyi yetiştirilmiş ve geleceğe emin adımlarla yürüyen nesiller, bilim ve teknolojide ülkemizi daha da üst seviyelere taşıyacaklardır. Milletçe bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Yeter ki kurallara uyalım ve sabırlı olmaya özen gösterelim. Gelecek Türk milletinin evlatlarına, evlatlarımız ise saygıdeğer öğretmenlerimize emanettir” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız