Öğrenciler yaratıcılıklarını sergiliyor

Öğrenciler yaratıcılıklarını sergiliyor

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri yıl boyunca Teknoloji ve Tasarım Dersi ile Görsel Sanatlar derslerinde icat ettikleri ürünleri sergiliyor.

EZBERCİLİĞE KARŞI TASARIM

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin Teknoloji ve Tasarım Dersi öğretmeni Hülya Pehlivan ve Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Semiha Atasayar rehberliğinde yıl boyunca ürettikleri eserlerin okul öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin beğenisine sunulduğu serginin açılışını yapan Okul Müdürü Mehmet Denizedalan, ?Ezberciliğe karşı yaratıcılığın en güzel örnekleri bu el emeği göz nuru eserlerdir. Bu tarz el becerisi isteyen işlerin üretme konusunda herkes aynı derecede yetenekli olmayabilir. Ama önemli olan gayret etmek ve ortaya bir eser koyabilmektir. Şu anda burada gördüğünüz tüm eserler işte bu gayretin ve emeğin ürünleridir.?dedi.

 

SERGİ, HAFTA BOYUNCA AÇIK

Açılış sonrası öğretmen, öğrenci ve veliler sergiyi gezdiler. Büyük beğeni toplayan gezide özellikle Teknoloji ve Tasarım Dersi gereği tasarladıkları eserler ve icatlar herkesin dikkatini çekti. Sergi hafta boyunca okulun açık olduğu saatlerde gezilebilecek.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ