Öğrenciler Şehit Ailelerini ziyaret ediyor

Öğrenciler Şehit Ailelerini ziyaret ediyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Kırıkkale Üniversitesi Öğrencilerinin ortaklaşa düzenledikleri Şehit ailelerini ve Gazileri evlerinde ziyaret ederek hatıralarını canlandırmaya devam ediyorlar.

AİLELERİNE TESELLİ 
Üniversite öğrencileri bu hafta Şehit Jandarma Uzman Çavuş Suat Yalçın?ın kederli ailesine misafir oldular.
Şehidimizin Babası Mirze Yalçın tarafından öğrencilere Şehit Jandarma Uzman Çavuş Suat Yalçın hakkında ? Tek oğlumuz olan Suat?ımız 2001 yılında beytepe Uzman Jandarma Okulunu bitirerek ilk görev yeri İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığında göreve başlamıştı.2007 yılında Siirt İl Jandarma Komutanlı emrinde görevlendirilmişti. Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken, 05.09.2008 tarihinde Siirt İli Baykan İlçesine bağlı ziyaret ? tütün ocak köyü mevkiinde yaptığı görev sırasında bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şahadet mertebesine ulaştı. Şehidim evli ve İlayda ismini verdiği bir kızı vardı. İlayda Annesi ile beraber İstanbul İline yerleşti ve 2012-2013 Öğretim yılında eğitimine başladı? dedi.
EVİN TEK ÇOCUĞU 
Şehidimizin Annesi Güllüşahan Yalçın ise,?Şehidim tek erkek evladımdı, ne biliyim gerek babası ile gerekse benimle arkadaş gibiydi. Son 5 yılda her şeyimiz değişti. Hayatımız bir zindan oldu. Şehit olduğu yıl haziran ayında izine gelmişti. Şehit olduğu haberini gelinim verdi. Önce yaralı olduğunu söylediler. Sonra ilimizin Askeri görevlileri geldi acı haberi verdiler. Hayatımız acısıyla devam ediyor, hiçbir şeyin ne tadı ne de tuzu kaldı. Bayramların geldiğini bile istemiyorum? dedi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü