Öğrenciler gelişecek başarı artacak

Öğrenciler gelişecek başarı artacak

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, yeni eğitim ve öğretim yılında Sulakyurt'ta bulunan lise ve ilkokulları ziyaret ederek, okulların fiziki yapısı hakkında bilgiler aldı. Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenciler için başarılı geçmesini dileyen Kazez, ‘Eğit

OKULLAR İLE BİLGİLER ALDI

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, ilçede bulunan lise ve ilköğretim okullarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesini de ziyaret eden Kaymakam Kazez, önce okul idaresi, öğretmenler ile görüştü. Okul yönetiminden okulun genel durumu, öğretmen durumu ve öğrencilerin başarı durumlarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Kazez, okulun idari kısmı, teknik laboratuar, arşiv, kütüphane ve diğer ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulundu.

 

KIZ YURDU TALEBİ

Okulda bulunan bazı öğrenciler ile sohbet eden Kazez, öğrencilerin derslerini sorarak daha çok başarılı olmaları için derslere hazırlık çalışmalarının günlük olarak yapılması gerektiğini söyledi. Kazez’in öğrencilere bir istekleri olup olmadığını sorması üzerine Kırıkkale dışından gelerek kirada ve özel yurtlarda kalan öğrenciler Kaymakam`dan Sulakyurt`ta kız öğrenciler için yurt yapılması talebinde bulundu.

 

YURT İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Öğrenci yurdu konusunda gerekli girişlerin yapılacağını belirten Kaymakam Kazez, öğrenciler tarafından talep edilen, spor alanlarının oluşturulması, kitap temini ve mesleki teknik laboratuvar malzemelerin daha çok arttırılması hususunda da gerekli ödeneklerin talep edilerek en kısa sürede bu ihtiyaçların giderileceğini belirtti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti