Öğrenciler gazeteciliğe merak sardı

Öğrenciler gazeteciliğe merak sardı

Hanımeller İlköğretim Okulunda öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla gazete okuyor. Bu etkinlik çerçevesinde öğrenciler sınıflarına aldıkları gazetelerle eğitim, öğretim, kültürel konuları ve şehirleriyle ilgili hem haberleri takip ediyorlar

TÜRKÇE SÖZLÜK KAMPANYASINA KATILDI
Etkinlikler çerçevesinde Hanımeller ilköğretim okulu ikinci kademe öğrencileri ulusal bir gazetenin başlattığı Türkçe sözlük kampanyasına katıldı. Türkçe öğretmeni Ali Ertekin?in öncülüğünde her gün farklı bir öğrenci bir gazete alarak 39 kuponu biriktiren öğrenciler kendi aralarından seçtikleri temsilci arkadaşlarıyla Yasin Sağlam,Yusuf Can Poyyazer ve Abdullah Dalgalı öğrencilerin her biri tarafından biriktirilen kuponlar bir araya getirerek sözlüklerini aldı.
 
ÖĞRENCİLER SEVİNÇ YAŞADI
Öğrenciler beraberce biriktirdikleri kuponlar karşılığında aldıkları sözlüklerini yine beraberce faydalanmak için sınıf kitaplıklarına koydu. Öğrenciler ortak olarak bir işi başarmanın gururunu yaşarken aynı zamanda sınıf kitaplıklarını zenginleştirmenin de sevincini yaşadı. Öğrenciler bu çalışmayla okumanın, araştırmanın ve ortaklaşa bir iş başarmanın sevincini yaşadı.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ