Öğrenciler kendilerini evinde hissediyor

Öğrenciler kendilerini evinde hissediyor

475 ÖĞRENCİ KALIYOR...

Öğrenciler kendilerini evinde hissediyor

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, yatılı okuyan öğrencilerin her türlü ihtiyacının karşılandığını ve bu konuda önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

PANSİYONU GEZDİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Fen Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret etti. Okula gelişinde, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Okul Müdürü Nusret Kılıç tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz, öğrencilerin kaldığı odaları ve diğer bölümleri gezerek incelemelerde bulundu.

İHTİYAÇLAR KARŞILANIYOR

Kent genelinde yatılı okuyan öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Haktankaçmaz, yatılı okullarda aile ortamının olduğunu söyledi. Fen Lisesi´nin sınavlarda önemli bir şekilde başarı kazandığını belirten Haktankaçmaz, bu konuda Fen Lisesi´nin ayrı bir yerde olduğunu ve Kırıkkale´nin eğitimde başarı çıtasını yükselttiğini kaydetti.

475 ÖĞRENCİ VAR

Okulda toplam 475 öğrenci bulunduğunu ve bu öğrencilerden 115´inin pansiyonda kaldığını ifade eden Okul Müdürü Kılıç, Okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sundu. Vali Haktankaçmaz, daha sonra Kırıkkale Fen Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle akşam yemeğinde buluşarak onlarla sohbet etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti