Öğrenciler Bocceyle stres attı

Öğrenciler Bocceyle stres attı

KÜÇÜK ERKEKLERDE BÜYÜK BAŞARI

Öğrenciler Bocceyle stres attı

Okul Sporları 2016-2017 faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce müsabakaları 10-13 Nisan 2016 tarihleri arasında Başpınar Spor Kompleksinde yapıldı.

TER DÖKTÜLER

Okul Sporları faaliyetleri programında yer alan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Okul Sporları Bocce Müsabakalarına 140 sporcu katıldı. Sporcular müsabakaları boyunca ellerinden gelen gayreti göstererek madalya ve kupa için ter döktüler. Turnuvanın sonunda küçük kızlarda Yahşihan Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu. İkinciliği Özbek Saran Ortaokulu, üçüncülüğü Gazi Ortaokulu, dördüncülüğü ise Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu kazandı. Yıldız Kızlarda ise Toki Ş.P.O. M. Sıtkı Ortaokulu şampiyon olurken ikinci Gazi Ortaokulu oldu. Genç Kızlarda Osmangazi Fen Lisesi birinci, Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi ikinci, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Spor Lisesi dördüncü oldu.

KÜÇÜK ERKEKLERDE BÜYÜK BAŞARI

Küçük erkeklerde şampiyon Irmak Atatürk Ortaokulu olurken, ikinci Özbek Saran Ortaokulu, üçüncü Gazi Ortaokulu, dördüncü Yahşihan Cumhuriyet Ortaokulu oldu. Yıldız Erkelerde Irmak Atatürk Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken, ikinci Özbek Saran Ortaokulu, üçüncü Bahçelievler Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu, dördüncü Toki Ş.P.O. M. Sıtkı Ortaokulu oldu. Genç Erkeklerde 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, DEK Koleji ikinci, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; ?Okul Sporları için yeni bir branş olan Bocce´nin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Bocceye gençlerimiz tarafından bu denli ilgi göstermesi bizi sevindiriyor. Ayrıca geçen yıl okul sporlarında il birincisi olan takımımız Türkiye Finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Bu yıl Grup Müsabakalarında ilimizi temsilen katılacak olan takımıza şimdiden başarılar diliyorum? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp faaliyetlerine de değinen Ünlü;? Müsabakalara katılan sporcularımızı ve okullarımızı ilimizde yapılan kulüp müsabakalarına da katılmalarını da istiyoruz. Başarı bir tesadüf değildir. Emek harcama ile olur. Emek harcayan sporcularımız şuan Milli Takımda. Sizlerde emek verirseniz Milli Takım yolunuz açık. Tesislerimiz sizlerin hizmetinizde. Ne zaman isterseniz tesislerimizin tüm imkânlarından faydalanabilirsiniz Bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Mehmet İlker Haktankaçmaz ile Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı başta olmak üzere Emeği geçen Bocce İl Temsilcimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Antrenörlere, Okul Müdürlerimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline teşekkür ediyorum? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ