Öğrenci Koçluğu Projesi hızla sürüyor

Öğrenci Koçluğu Projesi hızla sürüyor

Milli Eğitim Müdürlüğünün uyguladığı projeler arasında yer alan ?Öğrenci Koçluğu Projesi? kapsamında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Buse Duran?ın evini ziyaret etti.

BAŞARI DİLEĞİ
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Mesut Kuplay, Okul Koordinatörü Koçu Rabia Pekmezci ve öğrenci koçu Demet Çevik, ?Öğrenci Koçluğu Projesi? kapsamında Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 12.sınıf öğrencisi Buse Duran?ın evini ziyaret ettiler. Ziyarette, öğrenci ve veli ile görüşen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve diğer eğitimciler öğrenciye başarı dileklerinde bulundular.
 
AİLE OLARAK ÇOK MUTLUYUZ
Kırıkkale?de ki başarının artırılmasında büyük katkı sağladığına inanılan bu projenin bu yıl da uygulanması nedeniyle öğrencilerin ziyaret edilmesi, öğrencilerin aileleri ve velileri ile birebir görüşülmesinin önemine değinen Müdür Peker, başarıyı yakalamak için sistemli çalışmak gerektiğini vurguladı. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten Duran ailesi, ilk defa böyle bir şeyin gerçekleştiğini ifade ederek, bu ziyaretin ailelere artı bir sorumluluk yüklediğini ifade ettiler. Veli olarak öğrencileri ile ilgilendiklerini ancak ailenin haricinde Milli Eğitim olarak birebir öğrencilerin sahiplenilmesinin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten aile, hayata hazırlamak için her türlü çabanın sarf edilmesini görmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek teşekkür ettiler.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti