Öfkeli damat cinayeti

Öfkeli damat cinayeti

Kırıkkale'de Sokak ortasında kayınpederini öldüren öfkeli damat, 5 aydır ayrı yaşadığı eşini de kolundan yaralayarak olay yerinden kaçtı. Öfkeli damat polisin sıkı takibi sonucu kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Kırıkkale Belediyesi`nde bir temizlik şirketine bağlı temizlik işinde çalışan 30 yaşındaki Ali Aktaş, karşılıklı boşanma davası açtıkları ve 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Gülseren Aktaş ile kayınpederi Erdoğan Tekin`e ruhsatsız tabancası ile kurşun yağdırdı. Kırıkkale`de ekmek fırını işletmecisi olan ve beklediği otomobilde vücuduna 3 kurşun isabet eden 60 yaşındaki kayınpederi Tekin, olay yerinde can verdi. Otomobillin arka koltuğunda oturan ve sağ kasığından tek kurşun giren kızı Gülseren ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kırıkkale Merkez Çalılıöz Mahallesi 11. sokakta yaşandı. İddialara göre A.A. (32) isimli damat ile eşi G.A. (30) arasında şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışma yaşanmaya başlandı. Bir süre önce eşini terk eden G.A., babası Erdoğan T.`nin (60) evine yerleşti.

Bu duruma sinirlenen kızgın koca, Çalılıöz Mahallesi 11. sokakta bulunan Erdoğan T.`nin evinin önünde beklemeye başladı. Kayınpederi ile eşini sokakta gören A.A., eşi G.A. ile tartışmaya başladı. Bu sırada A.A. belindeki silahı çekerek ateşledi. Kayınpederini vurarak öldüren damat, eşini de yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı G.A., olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlıyı Keskin ilçesinde suç aleti silahla birlikte yakalarken, eşi Erdoğan T.`nin öldürüldüğünü duyarak olay yerine gelen Handan T., sinir krizi geçirdi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama