ODTÜ ve TOBB ETÜ'yü gezdiler

ODTÜ ve TOBB ETÜ

KADIN DAYANIŞMA VE DESTEKLEME DERNEĞİNDEN EĞİTİM ATAĞI

ODTÜ ve TOBB ETÜ'yü gezdiler

Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Gençlik Haftası kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine (TOBB) tanıtım gezisi düzenledi. 

PROJELERLE BAŞLADIK

Dernek Başkanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı yapılan faaliyetle ilgili olarak, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, 2015 yılına Gençlik Yılı Projeleri”  ile gençler adına 2 Avrupa Birliği, 2 Ulusal proje ile başladı. Bu vizyon ile Gençlik Haftası'nı, gençlerimiz en iyi yerlerde olmalı ve bu imkanları görüp karşılaştırma imkanı bulmalı düşüncesi ile gençlere birlikte olmaya devam ediyoruz” dedi.

GÖZLERİNDEKİ PARILTIYI GÖRDÜK

Dernek Başkanı Dr. Özhavzalı, Önce Dünyanın en iyi 80 üniversitesinden biri olan ODTÜ'yü, sonra TOBB üniversitesini gezdik. Gençlerimize tanıtım ve imkânlarını gösterdik. Benim de yıllar önce bir öğretmenimin, bana verdiği fikir üzerine hayatım değişti ve ben bir anda kendimi ODTÜ'de buldum. İyi ki de bir büyüğüm bana böyle bir rehberlik yapmıştı. Biz de hem dernek olarak üyelerimizin akademik ve milli eğitimdeki öğretmenlerimizin birikimini ve rehberliğini gençlerimizle paylaşmak ve onlara yol göstermek, imkanları karşılaştırmaları amacıyla böyle bir organizasyonu gençlerimiz için yaptık. Kırıkkale'ye dönüş yolunda 42 gencin gözlerindeki parıltıyı görmek, okumayı hedefledikleri üniversite hedeflerini yükseltmeleri beni çok mutlu etti” dedi.

GENÇLERİMİZİ EN İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Özhavzalı, Dernek olarak 2015 yılında uluslararası ve ulusal tüm projelerimizde gençlerimize yer ayırdık. Gençlerimizi en iyi yerlerde görmek istiyoruz” diyerek sözlerine devam etti. Organizasyona katılan Kırıkkale Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Atatürk Anadolu lisesi öğrencileri kendilerine böyle güzel imkânı veren başta Dernek Başkanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı'ya, Dernek Üyesi Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Dilek Harmankaya'ya ve Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği üyelerine teşekkür ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti