Oda Başkanı´ndan yol tadilatına destek

Oda Başkanı´ndan yol tadilatına destek

BOZUK YOLLAR SORUN OLUYORDU

Oda Başkanı´ndan yol tadilatına destek

Sanayi Çarşısında yol bakım çalışmalarının başlaması için yaptığı girişimler sonuç veren Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, birçok iş yerinin kapalı olduğu Pazar günü, Belediye ekiplilerinin yol onarım çalışmalarına yardımcı oldu.

BOZUK YOLLAR SORUN OLUYORDU

Uzun süredir hem Sanayi Esnafının hem de müşterilerin mustarip olduğu bozuk yollar, Kırıkkale Belediyesi tarafından tamir edilmeye başlandı. Birçok sokakta kasisten çukura doğru derinleşmeye başlayan gedikler tamir edilirken, asfaltı tamamen yok oyan sokaklara da asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları bizzat takip eden ve zaman zaman Belediye ekiplerine yardımcı olan Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, girişimlerinin sonuç vermesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

BAŞKAN SAYGILI´YA TEŞEKKÜR

Sanayi Çarşının eksiklerinin giderilerek daha modern bir görünüme kavuşması için gerek esnaflar gerekse yetkililer nezdinde girişimlerinin sürdüğünü belirten Pehlivanlı, ?Evimizden daha çok vakit geçirdiğimiz bu sokakların bakımlı olması bizim için çok önemli. Buralar bizim ekmek kapımız. Esnaf arkadaşlarımızın her türlü hassasiyetine rağmen bazen iklim şartlarından, bazen de altyapı çalışmaları yüzünden yollarımız bozuluyor. Ben de Oda Başkanı olarak durumu Belediye Başkanımıza ilettim. Sağ olsun, bizi kırmayarak, Sanayi Çarşımızda yoğunluğun en az olduğu gün olan Pazar günü ekiplerini göndererek tadilat çalışmalarını gerçekleştirdiler. İnşallah en kısa zamanda Sanayi Çarşımız için farklı projelerimiz de hayata geçecek. Çalışmalarımızda bizlere destek veren esnaf arkadaşlarımıza ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´ya çok teşekkür ederim? dedi.

***

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



ilhat
11.11.2015 18:51:27
70li yıllarda sanayi sel felaketine ugramıştı. dsinin yaptıgı kanallara her türlü çöp atıldıgı için kanallar iş görmeyebilir ve tekrar bir sel felaketi yaşanabilir. başkanın dikkatine.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü