Öcal, Siirt Valisi pervasız açıklama yapıyor

Öcal, Siirt Valisi pervasız açıklama yapıyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Siirt Valisi?nin yaptığı açıklamaları kınadı. Öcal, ?2012 Öğretmenler Günü`nde Siirt Valisi yaptığı konuşmada; ?Eline silah alıp gezen kişi de bizim çocuğumuz?,

TERÖRİSTE KUCAKLIYOR

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, yaptığı açıklamada, ? Geçtiğimiz günlerde yine bir toplantıda dağdan inen caniler için kullandığı,? baktım, bizden ayrı insan değil. İyi ki geldin evladım der gibi kendi evladım gibi sarıldım. Tövbe etmişse affederiz, dinimizin güzelliği bu. İmkânım olsa, çocuk (Terörist) gelse farz edelim suç işlememiş önce kendi dünyasında `Pişmanım Allah?ım dese affederim. Çocuklar (Terörist) dağdan inerse kendim gider ellerimle iş bulurum.?

DERİNDEN YARALADI

 ?Şunu söylemekte fayda var biz affedici dinin mensuplarıyız. Benim gibi birçok meslektaşım var bunları kendi evladı gibi görüyor. Çocuk yaştakileri ne çok üzülüyorum. Şehit aileleri ve Gazilerimiz adına O Valiye ve onun gibi düşünen arkadaşlarına soruyorum. Eline silah alıp Güvenlik güçlerimize çeviren çocuklarına ?İyi ki geldin evladım? diye kucakladığın gibi kaç Şehit çocuğu kaç Gazi çocuğu kucakladın. Eline silah alıp Güvenlik Güçlerimize çevirin O çocuğunu affetmek için Henüz baba şefkati göremeden babasını Şehit veren Şehit çocukları ile Kolsuz, Bacaksız kalan Gazilerin çocuklarından Helallik aldın mı??

KINIYORUZ

?Hasretle kucakladığın Çocuğuna (Terörist) Devletimizin imkânlarını kullanarak işe yerleştirme gayretini SIRTINDA SU SATAN ŞEHİT ÇOCUKLARI içinde kullandın mı?

Yüce Türk Milletinin huzurunda bir kez daha Siirt Valisini ve onun gibi düşünen arkadaşlarını ,?Teröristler için ağlamayan Şehit ve Gazi ailelerini insan olmamakla suçlayan Diyarbakır İl Emniyet Müdürünü, Dağdaki arkadaşları ile hoş vakit geçiren, iyi ağırlandığını söyleyenleri,?Bende olsam dağa çıkardım,?diyenleri Şehit Aileleri ve Gaziler olarak şiddetle kınıyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü