Öcal, ?Birlik ve beraberlik için varız?

Öcal, ?Birlik ve beraberlik için varız?

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal,?Biz birlik ve beraberlik için varız. Kimseyi kırmadan, demokrasi çerçevesi içinde seçimleri tamamlayacağız. Seçimin sonunda Türk Metal kazanacak.? dedi.

DELEGELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Önceki gün MKE Fabrikalarında yapılan delege seçimlerinde Mürsel Öcal?ın listesinden seçilen delegeler Derya Alabalık tesislerinde düzenlenen ?Birlik ve beraberlik? yemeğinde bir araya geldiler. Listeden 69 delegenin katıldığı yemek öncesinde konuşan Mürsel Öcal ?Biz birlik ve beraberlik için varız. Kimseyi kırmadan dökmeden seçim sürecini tamamlayacağız? dedi. Öcal, seçim sürecinde hassasiyet gösteren tüm delegelere ayrı ayrı teşekkür etti. Yemeğe katılan delegeler Öcal ve ekibinin yanında olduklarını belirttiler.

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Seçim sürecinde kimseyi kırmadıklarını ve demokrasi içinde seçimlerin geçeceğini bildiren Mürsel Öcal ?Seçim sürecinin başlamasından itibaren kimseyi kırmadan, dökmeden çalışmalarımızı sürdürdük. Allah nasip etti delege seçimlerini tamamladık. Biz birbirimize güvenerek yola çıktık. Bu yolda herkes üzerine düşün görevi layıkıyla yerine getirdi. Hepinize verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu. Yemeğe katılan delegelerle, Mali Sekreter Ercan Uğur, Çelik Fabrikasında liste başı olarak 14 delegeyle birlikte seçilen Cihan Yaka yakından ilgilendi ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ