Öcal İzmir´e, Teke Kırıkkale´ye atandı

Öcal İzmir´e, Teke Kırıkkale´ye atandı

TÜRK METAL SENDİKASI KIRIKKALE ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRK METAL SENDİKASI KIRIKKALE ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Öcal İzmir´e, Teke Kırıkkale´ye atandı

Türk Metal Sendikası´nın çalışkan şube Başkanı Mürsel Öcal İzmir Şube Başkanlığına atandı. Öcal İzmir´deki görevine başladı. Öcal´ın yerine ise teşkilatlandırma sekreteri Mustafa Teke getirildi. Mustafa Teke´nin yerine ise Levent Öztürk atandı.

ÖCAL, İZMİR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, Genel Merkez tarafından İzmir Şube Başkanlığı görevine getirildi. Öcal´dan boşalan Kırıkkale Şube Başkanlığına ise Mühimmat Fabrikasından Kırıkkale Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Teke getirildi, Teke´den boşalan teşkilatlandırma sekreterliğine ise Silah Fabrikası Baştemsilcisi Levent Öztürk getirildi.                                         İKİ ŞUBE KAPANDI, TEK ŞUBE OLDU

İzmir´deki iki şubenin kapanarak bir şubeye dönüştürülmesinden sonra Genel Merkez´in tasarrufuyla İzmir´e atanan Öcal görevine başladı. Öcal, Genel Merkez´in direktifleri doğrultusunda yapılan değişiklikle İzmir´e atandığını söyledi. Görevin mekânı olmayacağını belirten Öcal ?Bizim için önemli olan sendikal faaliyetlerimizi en iyi şekilde yapmak, üyelerimizin haklarını en iyi şekilde savunmaktır bu Kırıkkale´de de olsa İzmir´de de olsa aynı görevimizi burada da hakkıyla yerine getirmeye gayret edeceğiz? dedi.

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ

Genel Merkez´in tasarrufu ile İzmir´e atanan Mürsel Öcal´dan boşalan Kırıkkale Şube Başkanlığı görevine atanan eski Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Teke ise görevine başladığını belirterek genel başkan Kavlak´ın önderliğinde sendikal mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Teke Kırıkkale´de zor bir sürecin içinde olduklarını yönetim olarak bu süreci en iyi şekilde geçeceklerini söyledi. Kırıkkale´de işçiler adına çok güzel işlerin yapıldığını bundan sonra da bu gelişmelerin eksiksiz devam edeceğini bildirdi. Mustafa Teke Genel Merkez´in uygun gördüğü bu görevi layığıyla yerine getireceğini ifade etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ