Obalılar, beraberlik gecesinde buluştular

Obalılar, beraberlik gecesinde buluştular

DERNEK YÖNETİMİ DÜZENLEDİ

Obalılar, beraberlik gecesinde buluştular

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine bağlı Hüseyinbeyobası köylülerinin bir araya gelerek kurdukları dernek faaliyetleri sürüyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde Hüseyinbeyobalılar bir araya geldi.

DERNEK YÖNETİMİ DÜZENLEDİ

Gecede katılımcılara çiğ köfte ikramı yapıldı. Hüseyinbeyobası Köyü Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Gazi Saydam programda yaptığı konuşmada, "Hüseyinbeyobası Kültür ve Sosyal Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine hepiniz hoş geldiniz. Hüseyinbeyobası Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğimiz ve Kırıkkale´de ve Hüseyin Bey obasında yaşayan kardeşlerimizin böylesine kenetlenmiş olmaları beni mutlu etti? dedi.

ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM

Saydam konuşmasını şöyle sürdürdü: "Değerli hemşerilerim, değerli arkadaşlar bugün burada bir araya gelmemiz Hüseyinbeyobalıları olarak birlik ve beraberlik içerisinde oluşumuzun en belirgin örneğidir diye düşünüyorum. Bu gecenin gerçekleşmesinde gece gündüz çalışan Dernek yönetim kurulu arkadaşlarıma da ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Özellikle bu birlik ve dayanışma gecemizin gerçekleşmesinde bizlerin yanında olan ve maddi desteğini esirgemeyen işadamı ağabeylerime de çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerim, kardeşlerim bu birliğimiz beraberliğimiz daim olsun diyorum ve hepinize şükranlarımı sunuyorum.?

HABER MERKEZİ



ilhat
31.01.2018 21:30:30
bi zahmet kapalı yerde sıgarayı ve sıgara paketini saklasaydınız.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı