OBA KÖY KIRIKKALE’YE ÇOK YAKIŞTI

OBA KÖY KIRIKKALE’YE ÇOK YAKIŞTI

Kırıkkale’nin doğal ve tarihi güzelliklerini bünyesinde barındıran, Kızılırmak’ın görüntüsüyle adeta örtüşen “OBA Köy” Kırıkkale’ye çok yakıştı.

OBA Köy projesinin uygulandığı alanda incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Birçok aktiviteyi bünyesine barındıracak OBA Köy çalışmalarının yürütüldüğü alanda incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, yetkilerden bilgi aldı. Yeşil Vadi ile Obaköyü birbirine bağlayan 21 km'lik bisiklet yolu 29 Ekim'de bitirildi. Kızılırmak su ürünleri müzesinden, çocuk tarım akademisine, hobi bahçelerinden geleneksel kültür alanlarına kadar birçok aktiviteyi bünyesinde barındıracak.

Kırıkkale için Kızılırmak'ın büyük önem arz ettiğini vurgulayan Sezer, ırmaktan akan suyun değerlendirilmesi konusunda özverili çalışmalarını hızlı şekilde sürdürdüklerini söyledi. Vali Sezer, “İnşallah bu çalışmalar bittikten sonra vatandaşlarımızın nefes alabileceğiz çok güzel yerler ortaya çıkacaktır. Kırıkkale için çeşitli alanlarda gerçekten de çok büyük önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu güzel çalışmalar inşallah imkanlar dahilinde devam edecektir" ifadesini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ