O sıralardan bende geçtim

O sıralardan bende geçtim

Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi`nden 1993 yılında mezun olan ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi üyeliği görevine atanan Volkan Demirkol, mezun olduğu okulu ziyaret ederek, öğrencilere seminer verdi. Ankara Bölge İdare Mahkemesi üyeliğine atand

SEMİNER VERDİ

Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi`nden 1993 yılında mezun olan ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi üyeliği görevine atanan Volkan Demirkol, mezun olduğu okulu ziyaret ederek, öğrencilere seminer verdi. Okulun konferans salonunda verilen seminere, Okul Müdürü Murat Özsoy ve Müdür Yardımcısı Ömer yağlı ile son sınıf öğrencileri katıldı. Ankara Bölge İdare Mahkemesi üyeliğine atandığını belirten Demirkol öğrencilere, yıllar önce aynı sıralardan kendisinin de geçtiğini söyledi.

 

GERİYİZ KORKUSUNA KAPILMAYIN

Demirkol, "Ben de sizler gibi bu okulu bitirdim ve okulun ilk mezunlardanım. Bizim okuduğumuz dönemde sizlerin istifade ettiği teknolojik ve fiziki şartlara sahip değildik ama azim ve kararlılıkla kendimize hedef belirledik. Sizlerin de önünde çeşitli sınavlar var. Bu sınav süreçleri öncesinde diğer liselerden geriyiz korkusuna kapılmayın. Hedef ve amaçlarınızdan asla vazgeçmeyin. Kaplumbağa ile tavşan yarışı aklınızda daima yer etsin. Sabırla çalışın, bir gün mutlaka Anadolu ve Fen grubu öğrencilerine yetişir, hatta onları geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda televizyonda dizi takip etmekten ve internette çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde gezinmekten ödün verilirse Üniversite ya da diğer sınavlara yeterince zamanınız olacaktır" dedi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI

Okul Müdürü Özsoy, Bölge İdare Mahkemesi üyesi Demirkol`a okulu ziyaret etmesinden ve öğrencilere vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür etti. Seminer, öğrencilerin Demirkol`a merak ettikleri çeşitli soruları sorması ve hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti