?O? ÖRNEK ALINMALI

?O? ÖRNEK ALINMALI

Saadet Partisi İl Başkanlığı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hüseyin Kahya parkında vatandaşlara aşure dağıttı. Kutlu Doğum haftası nedeni ile bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, insanlığın küresel buhrana sürüklendiği bir d

KURTULUŞ MÜJDESİ OLDU
Saadet Partisi Adayları Faruk Vurgun, Ramazan Gözalan, Ramazan Çakır?ın da hazır bulunduğu Kutlu Doğum programına Saadet Partililer bir hayli ilgi gösterdi. Saadet Partisi İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu ise Kutlu Doğum ile ilgili şunları kaydetti; ?Hz. Muhammed`in kötülüğe karşı iyiliğin, çirkinliğe karşı güzelliğin, sömürüye karşı adaletin ve baskıya karşı hoşgörünün mücadelesini verdiğini biliyoruz. O zulüm ve cehaletin hakim olduğu bir dünyaya kurtuluş müjdesi olmuştur" dedi.
 
ÖRNEKLERİ İYİ ANLAŞILMALI
Türkoğlu, insanlığın küresel buhrana sürüklendiği bir dönemde Hz. Muhammed`in getirdiği ilahi prensiplerin ve örnek şahsiyetinin daha iyi anlaşılması gerektiğini kaydetti. Fazileti değil rekabeti esas alan zihniyetlerin insanlığa huzur ve saadet getirmeyeceğinin aşikar olduğunu ifade eden Türkoğlu, "İnsanlığın içine düştüğü kan, gözyaşı, işgal ve sömürü bu gerçeğin bir tezahürüdür" dedi. Türkoğlu, insanlığın, Hz. Muhammed`in getirdiği ilahi prensipleri rehber edindiği ölçüde kurtuluşa ereceğini vurgulayarak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
ÇİRKİNLİĞE KARŞI GÜZELLİK
Türkoğlu, ?O, kötülüğe karşı iyiliğin, çirkinliğe karşı güzelliğin sömürüye karşı adaletin baskıya karşı hoşgörünün mücadelesini vermiştir. Şimdi de insanlık onun ilahi prensiplerine sarıldığı ölçüde huzur bulacaktır. İslam ülkeleri başta olmak üzere insanlığın karşı karşıya bulunduğu ekonomik siyasi ve ahlaki çöküntü dikkate alındığında bu prensiplerin ne kadar vazgeçilmez olduğu çok daha iyi anlaşılacaktır" ifadelerinde bulundu. Daha sonra vatandaşlara aşure dağıtımı ile program son buldu.  
 
 
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız