?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

GÖNÜLLERDEKİ FETİH GRUBUNUN ÇALIŞMASI

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan ve milyonlarca insanın vatan sevgisiyle bertaraf etilen hain darbe kalkışması sonrası çeşitli çalışmalara gerçekleştiren Gönüllerdeki Fetih Grubu, 15 Temmuz´a ait duyguların yer aldığı ?O Gece? isimli dergi çalışmasına imza attılar.

GÖNÜLLERDEKİ FETİH GRUBUNUN ÇALIŞMASI

Türkiye genelinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Gönüllerdeki Fetih Grubu, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasıyla ilgili 81 il genelini konu alan bir dergi çalışmasına imza attı. Kırıkkale Gönüllerdeki Fetih Grubu il temsilcisi Hasan Hüseyin Gürses, 300 kişinin yazısının bulunduğu dergiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a takdim etti.

KIRIKKALE´NİN DESTEĞİ BÜYÜK

Kitapta emeği geçen herkese teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Sizin gibi vatanına, dinine ve milletine bağlı gençlerimiz oldukça vatanımızı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Kırıkkale´de bulunan vatandaşlarımız da 15 Temmuz gecesi, meydanlara inerek hem devletinin hem de vatanının yanında yer almıştır? dedi.

FETÖ´CÜ HAİNLERE GEÇİT YOK!

Erdoğan, ?Gençlerin bu tür profesyonel projelerde yer alması çok güzel, emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. FETÖ´cü hainler tarafından yapılmaya çalışılan ve yüreği vatan aşkıyla tutuşan milyonlarca insanımızın kahramanca meydanlara inmesi, bu hainlere geçit vermemiştir. Vatanını, milletini, devletini, askerini, polisini, kısacası Türkiye´yi seven milletimiz oldukça birliğimizi kimse bozamayacaktır? dedi.

ELİF GİBİ DİMDİK, OKÇULAR TEPESİNDE DAVAMIZIN TAKİPÇİSİYİZ

?O gece? isimli eserin Kırıkkale temsilcisi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Hüseyin Gürses, ?Biz gençler olarak vatanımızı ve birliğimizi bölmek isteyenlerin her zaman karşılarında dimdik duracağız. Şehit kanlarıyla sulanan, Çanakkale´de, Malazgirt´te, Kurtuluş Savaşı´nda, Sarıkamış´ta, bizim yarınlarımız için, vatan için şehit düşen aziz kahramanlarımızın ruhu şad olsun. Elif gibi dimdik, Okçular Tepesinde davamızın takipçisiyiz? şeklinde konuştu. Gürses, bu eserin hazırlanmasında kendilerine öncülük eden Gönüllerdeki Fetih grubu ailesine teşekkür etti.

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet