NURETTİN AYDIN'DAN ŞİMŞEKLER'E DESTEK

NURETTİN AYDIN

Türkiye Futbol Federasyonu misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor´a, iş insanı Ankara Yem sahibi Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nurettin Aydın tarafından 60 bin TL maddi destek sağlandı.

2020-2021 futbol sezonunun ilk devresinin bitimine kısa süre kala aldığı galibiyetlerle yükselişe geçmeye başlayan Türkiye Futbol Federasyonu misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor´a, iş insanı Ankara Yem sahibi Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nurettin Aydın tarafından 60 bin TL maddi destek sağlandı. İş insanı Aydın, “Geçmişte olduğu gibi her zaman takımımızın yanındayız” dedi.

Yardım hakkında Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı, “Maddi manevi desteğe ihtiyaç duyulan bu dönemlerde şehrimizin takımına destek olan değerli iş insanı Nurettin Aydın´a sonsuz teşekkür ederken şehrimizin diğer iş adamları ve önde gelenlerine örnek teşkil etmesi en büyük temennimiz olacaktır.  Gittiği her yerde şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor´umuzu sizlerin destekleri ile en yukarıya taşımak bizlerin en asli görevi olacaktır” ifadesi yer aldı.
 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ