Nur Camiinde sona gelindi

Nur Camiinde sona gelindi

Mimar Sinan'ın ustalık dönemi eseri kabul edilen Edirne'deki Selimiye Camii`nin mimarisi örnek alınarak inşa edilen Nur Camii Kırıkkale'nin gururu olacak. Kırıkkale'nin adı bu cami ile anılacak.

İHTİŞAMIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kırıkkale`de Osmanlı dönemi mimarisi örnek alınarak 6 yıl önce inşasına başlanan Nur Camii tamamlanma aşamasına geldi, Tüm ihtişamı ile bölgeye ayrı bir görünüm katan ve güzellik sunan Nur Cami bir aksilik olmaz ise 2015 yılı içerisinde hizmete girecek.

KÜLLİYE ŞEKLİNDE İNŞA EDİLDİ

Tam bir külliye şeklinde inşa edilen Nur Camii bünyesinde, kütüphaneler, konferans salonu, fuaye alanı, derslikler, kıraathane, el sanatları ve sesli sanatların yapılacağı bölümler olacak. Ayrıca avlusunda belki de Türkiye`de ilk defa çocukların oyun oynayacakları park alanları tahsis edilecek.

35 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK

2015 yılında ibadete açılması beklenen Nur Camiinde aynı anda 3 bin 500`ü içeride, 7 bin 500`ü dışarıda olmak üzere toplam 11 bin kişinin bir arada ibadet edebilecek. Şu ana kadar 30 milyon lira harcama yapıldığı öğrenilen Nur Camii ve külliyesi, büyük çoğunluğu hayırseverlerden ve cami cemaatlerinden toplanan toplam da 35 milyon liraya mal olacak.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü