Nuh Başkanın etrafında kenetlenmemiz lazım

Nuh Başkanın etrafında kenetlenmemiz lazım

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYE HAKKIMIZ YOK

Nuh Başkanın etrafında kenetlenmemiz lazım

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Nuh Dağdelen, görevi Mürsel Akçay´dan devraldı. Törende konuşan Milletvekili Ramazan Can  ?AK Parti, samimiyet ve ahde vefanın test edildiği önemli merkez? dedi.

ZAMAN ZAMAN DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR

AK Parti´nin zaman zaman değişime gittiğini belirten, kişinin imtihanın değiştikten sonra başladığını söyledi. AK Parti´nin samimiyet ve ahde vefanın test edildiği önemli merkezlerden birisi olduğunu ifade eden Can, "Bütün AK Partili ve Kırıkkaleliler olarak Nuh Başkan´ın etrafında kenetleneceğiz ve daha ileriye gideceğiz. Hep birlikte hedefimizi yükseltmek durumundayız. Yüzde 50 çok büyük bir hedef. Türkiye genelinde yüzde 50´yi bulmamız için Kırıkkale´de yüzde 70 oy almalıyız. Kırıkkale milliyetçi ve muhafazakâr seçmenin çok yüksek oranda olduğu bir il. AK Parti ve MHP seçmeni arasında Kırıkkale´de sosyolojik olarak hiçbir fark yoktur. Bizim bu havzayı iyi değerlendirmemiz lazım? dedi.  

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYE HAKKIMIZ YOK

Kimseyi ötekileştirmeye kimsenin hakkının olmadığını söyleyen Can konuşmasını şöyle sürdürdü. ?Nuh Dağdelen çok zor bir dönemde il başkanı oldu. Allah yardımcısı olsun. Hep birlikte bu bağımsızlık mücadelesine devam ederken kısır ve siyasi çekişmeleri bir tarafa itmek durumundayız. Bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milli ve yerli duruş sergilediği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a destek veriyor. Bu memleketin bağımsızlığı ve bekası için destek verirken biz burada parti içerisindeki çekişmelere, bu sinerjiyi heba edemeyiz."

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız