NPSAL, resimde de en iyiler arasında

NPSAL, resimde de en iyiler arasında

NACİYE PEHLİVANLI SARAN ANADOLU LİSESİ, BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

NPSAL, resimde de en iyiler arasında

Kırıkkale´nin başarılı okullarından Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi (NPSAL) öğrencileri sanatsal çalışmalarda da başarılarıyla kendilerinden söz ettiriyor.

NPSAL öğrencileri, akademik başarışlarının yanı sıra, uzun süredir tüm yarışmalarda il birinciliğini bırakmayan folklor ekibiyle ve tüm spor dallarındaki takımlarıyla başarıdan başarıya koşarken Dünya Gıda Günü dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasının ikincisi de yine aynı okuldan çıktı.

Tarım Orman İl Müdürlüğü tarafından, 18 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla düzenlenen ?Sağlıklı Beslenmeyle Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya? konulu resim yarışmasında il ikinciliğini kazanan NPSAL 10. Sınıf öğrencisi Sudenur Kayhan, böyle bir ödül kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülşah Barlak rehberliğinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Kayhan, bundan sonraki hedefinin il birinciliği olduğunu kaydetti.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız NPSAL Okul Müdürü Ömer Bütün de, ?Kırıkkale´mizin en köklü okullarından birisi olarak, başta eğitim öğretim olmak üzere her alanda en iyi olmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Elbette çalışmalarımızın meyveleri bu tür başarılar elde etmektir. Gayretlerinden dolayı öğrencimiz Sudenur Kayhan´a ve tüm öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,? dedi.



BETÜL ozturk
10.03.2020 21:21:20
Naciye pehlivanli Saran anadolu lisesi cok iyi bir lisedir bende orda okumaktan cok multi oluyorum

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti