Nöbetçi vekil vatandaşı dinledi

Nöbetçi vekil vatandaşı dinledi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal hafta sonu nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkalelilerle bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Köksal çözümleri için girişimlerde bulundu.

SORUNLARA YAKINIZ

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal hafta sonu partililerle bir araya geldi. Vatandaşlar ile tek tek sohbet ederek sorunlarını dinleyen Köksal verdikleri sözlerin arkasında durduklarını söyledi. Köksal nöbetçi vekil uygulaması ile Kırıkkale?nin sorunlarından uzak kalmadıklarını e sorunları yerinde çözdüklerini belirterek bu uygulamanın sürdürüleceğinin altını çizdi. Vatandaşların ise talepleri tayin ve iş yönünde oldu.

 

VEKİLLERE TEŞEKKÜR

Nöbetçi vekil uygulamasının Kırıkkale adına önemli bir uygulama olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar ise milletvekillerinin kendilerinden uzak olmamasının güven verici bir durum olduğunu söylediler. Vatandaşlar sorunları ile ilgilenilmesinin AK Partinin sözleri arasında olduğunu ve bu sözün tutulduğunu belirterek ?Seçim öncesi vaatler birer birer gerçekleşti. Kırıkkale?nin geleceği hakkında daha iyimser düşünüyoruz. Vekillerimize de ayrıca bizimle yakın diyaloglar kurdukları için teşekkür ediyoruz? dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ