Niyetimiz halis olunca iyi sonuçlar alıyoruz

Niyetimiz halis olunca iyi sonuçlar alıyoruz

Maltepe Dershanesi tarafından SBS sınavına hazırlanan öğrencilerin hazırlık süreçlerinde yardımcı olmak amacıyla motivasyon semineri düzenlendi. Düzenlenen seminerde konuşma yapan Dershane Müdürü Asım Bingöl ?Bizim diğer dershanelerden farkımız bu işi par

İYİ SONUÇLAR ELDE EDİYORUZ
Maltepe Dershanesi tarafından motivasyon amaçlı olarak Kültür Merkezi?nde düzenlenen seminere çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Dershane Müdürü Asım Bingöl Maltepe Dershanesi?nin sektördeki en büyük farkının bu işi para için değil başarı için yapması olduğunu söyledi. Bingöl ?Biz bu işi ne bir mesleği yerine getirmek için nede gelir elde etmek için yapıyoruz. Biz bu işi bir sevda olarak yürütüyoruz. Niyetimiz halis olunca iyi sonuçlar elde ediyoruz? ifadelerinde bulundu.
 
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞARILI
Misyonlarının vatana, millete faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu kaydeden Bingöl, Maltepe Dershanesi öğrencilerini derslerinde başarılı öğrenciler olarak yetiştirmenin yanı sıra kişisel özellikler ve topluma yararlılık açısından da örnek bireyler olarak yetiştirme gayesinde olduklarını söyledi. Bingöl, ayrıca büyük başarılara imza atarak kendilerini ispatlayan öğrencilerine teşekkür ederek Maltepe Dershanesi?nin bütün öğrencilerinin başarılı olduğunu söyledi.
 
3 ENGELDEN SAKININ
Dershane Müdürü Bingöl?ün açılış konuşmasının ardından öğrencilerin sınava hazırlık süreçlerinde karşılaştığı engeller ve motivasyonlarını sağlama teknikleri hakkında bin sunum gerçekleştiren Dershane Öğretmeni Alparslan Mayda, öğrencilerin sınav maratonunda 3 engelden sakınmalarını istedi. Mayda bu engellerin kötü arkadaşlar, kötü alışkanlıklar ve internet, telefon gibi cihazlar olduğunu söyledi. Mayda ayrıca öğrencilerin başarmak istediklerini kendi yüreklerinde hissetmelerinin başarıyı getireceğinin altını çizdi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti