Nitrat Kirliliği Ölçülecek

Nitrat Kirliliği Ölçülecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, nitrat su kalitesi izleme çalışmalarını desteklemek amacıyla 81 ilde hizmet verecek olan 20 mobil laboratuvar aracını 2013 yılı itibariyle hizmete sundu. Bu laboratuvar araçlarından birisi de Kırıkkale?de hizmet verec

NİTRAT KİRLİLİĞİ ANALİZİ YAPMA KABİLİYETİNE SAHİP MOBİL LABORATUVAR ARACI GELİŞTİRİLDİ.
Nitrat Kirliliği Ölçülecek
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, nitrat su kalitesi izleme çalışmalarını desteklemek amacıyla 81 ilde hizmet verecek olan 20 mobil laboratuvar aracını 2013 yılı itibariyle hizmete sundu. Bu laboratuvar araçlarından birisi de Kırıkkale?de hizmet verecek.
KIRIKKALE?YE DE GELECEK  
Çorum ili koordinatörlüğünde, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale ve Yozgat illerinde hizmet verecek olan mobil laboratuar, 7- 8 Mart 2013 tarihlerinde Kastamonu`ya gelerek Kastamonu İl Müdürlüğünce temin edilen 26 istasyona ait su numunelerinin analizini yaptı. Araca kısa bir ziyaret yapan İl Müdürü Osman Yaman, sistemin çalışma yöntemi hakkında bilgi aldı. Teknik personele kolaylıklar dileyen Yaman, mobil laboratuar aracının bundan böyle her ay düzenli olarak Kastamonu`ya gelerek nitrat kirliliği kontrollerinin süreceğini belirtti.


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!