Nice sağlıklı yıllara

Nice sağlıklı yıllara

Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Özel Kırıkkale Hilal Tıp Merkezi, kuruluşunun birinci yılını özel bir eğlence programı ile kutladı.

KALİTELİ HİZMET TEMEL HEDEFİMİZ
Gecede konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir, ?Çalışan memnuniyetini göz önüne alarak çalışanların gurur duyacağı ve kendini ayrıcalıklı hissedeceği bir çalışma ortamına sahip olmayı ve bunun yanında halkımıza güvenilir, çağdaş, ekonomik, hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini hatırlattı. Bilir, ?Tıp merkezimize başvuran hasta ve yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, hastalar tarafından tercih edilebilir şartları oluşturmak, hastaya dürüst davranmak, hasta haklarına duyduğumuz saygı ile her hastaya özel olduğunu hissettirmek, her zaman, her koşulda doğru tanı ve tedavi sunmak, güncel bilimsel bilgi ve teknoloji ile bölgesinde öncü olmak, öncü kalmak bizlerin temel hedefidir? dedi.
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
Kutlamaya tıp merkezinin yöneticileri, doktorları ve çalışanları tam kadro katıldı. Kırıkkale Polis Evinde düzenlenen kutlamaya Özel Kırıkkale Hilal Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir ve Başhekim Op.Dr.Nihat Altınel ev sahipliği yaptı. Doktorları ve tüm çalışanları 1.Yıl kutlamasında eğlenceli bir gece geçirdi.


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!