Nice mutlu yıllara Kandemirler AVM

Nice mutlu yıllara Kandemirler AVM

Kırıkkale`nin önemli yerel marketlerinden Kandemirler AVM, 12 yaşına bastı. 40 yıldır Kırıkkale'de insanlara iş vererek şehrin ekonomisine yön veren Kandemirler AVM, gıda sektöründe 12 yaşına basmanın mutluluğunu yaşıyor. İlk olarak tekstille iş hayatına

11 ŞUBE VE 150 ÇALIŞAN

11 şubesi ve 150 çalışanıyla gıda sektöründe ilerleyen Kandemirler AVM, daha çok insana iş sahacı açmak için yeni şube açılışları gerçekleştirmeyi düşünüyor.  Amaçlarının Kırıkkale`ye hizmet olduğunu belirten Kandemirler AVM Genel Müdürü Satılmış Gülsoy, İşletme sahibi olan Ali Kandemir’in tekstille Kırıkkale’de iş hayatına atıldığını, ardından, gıda ve inşaat işlerine başladığını tek hedefinin ise para kazanmak olmadığını ve istihdam yaratmak olduğunu söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale`deki ağlarını genişletmenin gururunu yaşadıklarını, firmanın daha da genişleyeceğini açıklayan Gülsoy, “Önce Kırıkkaleli vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize hep destek oldular. Ardından personel ve ailelerine teşekkür etmek istiyorum. Gece gündüz demden hep el ele ve birlikte çalıştılar.” dedi.

 HİZMET BİZİM İŞİMİZ

Mağazalar zincirinin devamı geleceğini söyleyen Gülsoy, hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Gülsoy, “Kırıkkale halkını hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Kandemirler olarak her yıl ayrı yenilikler katmak için firmamızla elimizden gelemi yapmaya gayret ediyoruz. Her zaman kaliteli ve indirimli ürünlerle halkımızın yanında olduk. Hizmet bizim işimiz.”diye konuştu.

ŞENLİK YAŞANDI

12 yaş kutlamaları ilginç yarışmalarla şenlendi. İlk olarak merkez mağaza önünde yarışmacılar, büyük su bardağı içine konan unun içinde pinpon topu aradılar. Ardından diğer yarışmacılar, yoğurdun içinde altın aradı. Başka yarışmacılar, 1 kilo peynir, tatlı, helva yedi. Yarışmaları seyredenler gülmekten kırıldı geçti. Yarışmada birinci olanlara küçük altın verildi. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı