Nice bayramlar için evde kalın

Nice bayramlar için evde kalın

KIRIKKALE VALİSİ YUNUS SEZER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

KIRIKKALE VALİSİ YUNUS SEZER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Nice bayramlar için evde kalın

Mesajında, bu bayram ziyaretlere giderek bayram yapılmamasının önemine vurgu yapan Vali Sezer, “Bu bayram evlerimizde kalıp alınan kurallara riayet edelim ki, gelecek bayramları hep birlikte coşku içinde kutlayabilelim” dedi.

Sezer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki bayramlar, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma günleridir.”

“Bu bayram ne yazık ki, sevdiklerimizle hasret, sevgi ve muhabbetle bir araya gelip kucaklaşamayacağız. Fiziki mesafe olarak her ne kadar bu bayramda yüz yüze görüşemesek de, bir sıcak tebessümümüzle içlerini ısıtabileceğimiz, dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babalarımızla aile büyüklerimizi, akraba, dost ve sevdiklerimizi telefon ile arayarak onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, varsa sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu hissettirmeliyiz.”

“Bayram kutlamalarını ziyarete giderek yapmayalım. Evlerimizde kalıp alınan kurallara riayet edelim ki, gelecek bayramları hep birlikte coşku içinde kutlayabilelim. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmenizi dilerim.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü