NEVŞEHİR TOZU İLE İLK İDMAN

NEVŞEHİR TOZU İLE İLK İDMAN

Nevşehir?de ki kampı sonlandıran ve Kırıkkale?ye gelen TFF 3. Lig temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, ayağının tozu ile dün ilk idmanına çıktı. Neşeli tavırları ile dikkat çeken futbolcular, kampın olumlu geçtiğini müjdeledi.

HABER ?FOTO: KADİR YAHŞİ

 

KAMP OLUMLU GEÇTİ

Hafta boyunca çift idmanla önümüzde ki Pazar günü deplasmanda yapacağı Keçiören AŞ maçına hazırlanacak olan MKE Kırıkkalespor?un Perşembe günü Ankara?ya gitme durumu var. Hazırlıklarına ara vermeden sürdüren Kırıkkalespor, Keçiören maçının ilk maç olması nedeniyle mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Teknik Patron Harun Aydoslu, kampın iyi geçtiğini ve takımdan olumlu sonuçlar aldıklarını kaydetti. Genel manada takımdan memnun kaldığını dile getiren Aydoslu, transfer yapılmaz ise bunun sıkıntılarının büyük olacağını kaydetti.

 

TRANSFER OLMAZSA SIKINTI YAŞARIZ

Takımın bazı bölümlerde kesinlikle transfere ihtiyacı olduğunu dile getiren Aydoslu, kale, orta saha ve forvette zaman zaman ihtiyaç duyacaklarını söyledi. Bunu takıma güvenememe olarak algılanmaması gerektiğinin altını çizen Aydoslu, ?Ben tüm oyuncularıma güveniyorum. Ancak sezon içinde bazı sakat ve cezalılar olduğunda büyük sıkıntı yaşarız. Kadromuz uzun vadeli ve geniş değil? dedi. Seçmelerde gelen oyuncuları da değerlendireceklerini belirten Aydoslu, ?Bazılarını paf takımına kaydırdık. Biz alt yapıyı da destekliyoruz ve önemsiyoruz. Gelecek yıla hazırlamayı düşünüyoruz. Ancak transfer yasağı kalkarsa A takıma alacağımız oyuncularda var? diye konuştu.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ