Neron gibi yaktılar!

Neron gibi yaktılar!

İKİ KAFADAR OTOMOBİLİN İÇİNE ÇAKMAK GAZINI BOŞALTIP SİGARA YAKMAYA KALKINCA ORTALIK BİR ANDA CEHENNEME DÖNDÜ

İKİ KAFADAR OTOMOBİLİN İÇİNE ÇAKMAK GAZINI BOŞALTIP SİGARA YAKMAYA KALKINCA ORTALIK BİR ANDA CEHENNEME DÖNDÜ

Neron gibi yaktılar!

İki kafadar genç, iddiaya göre önceki gün gece yarısından sonra park halindeki otomobilde sohbete daldı. Gençlerden birisi elindeki çakmağın gazını otomobilin içine boşalttı. Diğer genç ise sigara yakmak için elindeki çakmağı çakınca olanlar oldu. Otomobilin içindeki gaz bomba gibi patladı. Ortalık bir anda ana baba günü oldu.

OTOMOBİLİN İÇİNE ÇAKMAK GAZI SIKTILAR

Edinilen bilgiye göre park halindeki bir otomobilin içinde çakmakta bulunan gazı içeri boşaltıp, sigara yakmak isteyen 2 genç, meydana gelen patlama ile birlikte çıkan yangında yanarak yaralanırken, birçok ev ve iş yerinin de camları kırıldı. 

NASIL BİR KAFA?
Olay, Kırıkkale´nin eski Samsun Bulvarı Etiler kavşağında bulunan konutların önüne gece 01.30 sıralarında meydana geldi. 22 yaşındaki Emre Altan ile yanındaki arkadaşı 24 yaşındaki Serkan Semih Akpınar 06 AL 1408 plakalı kapı ve camları kapalı otomobilin içinde çakmak gazını bir süre aracın içine boşaltmaya başladılar.

OTOMOBİLİN İÇİNDE BİR ANDA YANGIN ÇIKTI

Gençlerden birisi otomobilin içini kaplayan gazı unutmuş olacak ki elindeki sigarayı yakmak için çakmağı çaktı. İşte olanlarda bundan sonra oldu. Otomobilin içinde biriken gaz bir anda bomba gibi patladı.  Patlamayla birlikte otomobil yanmaya başladı. Otomobilden çıkamayan Emre Altan ile Serkan Semih Akpınar çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Çevreden yetişenler gençleri güçlükle otomobilin içinden çıkartırken otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Patlama o kadar şiddetliydi ki çevredeki bazı işyeri ve evlerin camları kırıldı

YARALI GENÇLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ
Patlama ile birlikte mahalle sakinleri evlerinin pencerelerine fırlarken, kısa sürede emniyet, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine gelerek tedbir aldı. Otomobilin LPG gazı yerinden sökülürken, ellerinden ve yüzlerinde yanıklar bulunan iki genç, ambulans ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevredeki vatandaşlar olayı meşhur Neron olayına benzetti.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama