Nerede hareket orada bereket

Nerede hareket orada bereket

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak kış etkinliklerinin kapanışı yaz etkinliklerinin başlangıcını temsilen " Nerede Hareket Orada Bereket" etkinliliği yapıldı.

SPORCULAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
?Nerede Hareket Orada Bereket? etkinliği Başpınar Stadyumunda yapıldı. Etkinliğe Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Halk Sağlık Müdürü Ender Feramiş Güngüneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve çok sayıda sporcu katıldı. Protokol konuşmalarının ardından, Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi Keskin halayıyla mükemmel bir şov sergiledikten sonra Başpınar Stadyumu koşu pistinde halk yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşten sonra masa tenisi, futbol, boks, güreş, kick-boks, cimnastik, taekwondo, halter, softbol ? beyzbol, basketbol gibi bir çok branşta sporcuların hünerlerini sergiledi. 
GÜZEL FAALİYET
Etkinliğe engelli vatandaşlar da iştirak etti. Tekerlekli arabalarından inen ve koltuk değneklerini bir tarafa bırakan birçok engelli halter dahil birçok spor dallarına katılarak doyasıya günün tadını çıkardılar.  Kırıkkale Valisi Ali Kolat, "Bugün çocuklar her branşta çeşitli etkinlikler gösteriyorlar. Bugün Türkiye genelinde `Nerede hareket orada bereket` kampanyası ve baharın da gelişiyle etkinlikler için burada bulunuyoruz. Nasıl spor yapacağız, nasıl koşacağız, nasıl hareket edeceğiz bunları göstermek anlamında bir de devam eden spor etkinliklerini tanıtmak amacıyla güzel bir faaliyet oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve çocukların çeşitli spor dallarında yetişmesine katkı sağlayan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 
BÜTÜN SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ise Türkiye`de spor bilincini arttırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla yaz aylarında düzenlenen projeler aralıksız devam edeceğini söyledi. Ünlü, ?Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun? projesi kapsamında yola çıkan spor tırı 14 Mayıs 2013 tarihinde ilimize uğrayacağını belirtti. Ünlü, 29 Haziran 29 Ağustos 2013 tarihleri arasında yaz spor okullarının 22 branşta açılacağını söyleyerek bütün spor severleri yaz spor okullarında davet etti. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Ünlü konuşmasının devamında ?Gençlik ve Spor Bakanlığının tesisleşme noktasında önemli atılımlar yaptık. Türkiye genelinde 718 projeye imza attık.  İlimizde de 2012 yılında Yahşihan Sentetik Çim Sahanın yapımı ile İdari Bina yapımını tamamladık. 2013 yılında Yahşihan Spor Salonu ile Olimpik Yüzme Havuzunun bakım onarım işine başlandı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Kırıkkale Belediyesi Başkanı Veli Korkmaz?a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim? dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ