Nefrin El Turab bugün vizyonda

Nefrin El Turab bugün vizyonda

DELİCE´DE YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAYIN KONU ALINDIĞI FİLM

DELİCE´DE YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAYIN KONU ALINDIĞI FİLM

Nefrin El Turab bugün vizyonda

Kırıkkale´nin Delice ilçesinde yaşanmış gerçek bir olayın konu alındığı ?Nefrin El Turab´ adlı film bugün vizyona giriyor.  Çekimlerinin tamamının Delice´de gerçekleştirildiği film, Türk korku dalında büyük bir izleyici kitlesi oluşturmayı hedefliyor. 

KORKU AĞIRLIKLI FİLİM

Uzun süre rahatsızlığı nedeniyle ekranlardan uzak kalan Arda Kural´ın ve Tuğba Özay´ın başrolünü üstlendiği korku gerilim filmi ?Nefrin El Turab? bugün vizyona giriyor. DSS yapım tarafından Delice´de bir köyde yaşanan lanetli bir mezarın ve bu mezarın yanında bulunan köydeki insanların bir anda hayatlarının tamamen değişmesini konu alan filmin fragmanı birçok kişi tarafından izlendi. Yaşanmış bir hikâyeden esinlenerek yola çıkılan filmde, bir takım cinni varlıkların köy sakinlerine musallat olması, büyü ve muska yapılarak köy sakinlerinin ruhsal sağlığının bozulması gibi konuların yer alması filmi izleyecek korku severleri heyecanlandırdı.

ARDA KURAL GERİ DÖNDÜ

Uzun bir aradan sonra korku filmiyle ekranlara dönecek olan Arda Kural yaptığı açıklamada, ?Bıraktım demiştim, tekrar başlamayacağıma kararlıyım demiştim. Ancak sevenlerim ve hayranlarım beni biraz şımarttılar ve geri döndürdüler. Kayıtsız kalamadım kendilerine. Geri dönüşümle ilgili olumlu tepkiler aldım. Hiçbir şey yapmayınca manevi olarak da sıkıntı çektim, maddi olarak da. Şimdi toparlıyorum kendimi. Bundan sonra yazıp yönetmeye devam edeceğim. 2016´da çektiğim bir film de vardı. Oynayabilirim de, oynamayabilirim de ama artık film yapmak istiyorum? diye konuştu.

TUĞBA ÖZAY: ARDA ÇOK BAŞARILI BİR OYUNCU

Tuğba Özay da filmdeki rol arkadaşı Arda Kural´dan övgüyle bahsederek, ?Arda ile birlikte rol almaktan çok keyif aldım. İnsanın işini kolaylaştırıyor, çünkü Arda işinde çok profesyonel bir isim. Nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyor, mimiklerini, beden dilini çok iyi kullanıyor. Disiplinli, özverili bir oyuncu. Kendisi benim 17 yıllık arkadaşım. Çok uyumluyduk birbirimize. Kendisi zaten çok başarılı bir oyuncu. Arda´nın şu anda olması gereken yerden çok çok daha ileride olması gerekir, olacak da. Arda ile ilk filmimiz, umarım ileride başka projelerde de birlikte çalışırız? dedi.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı