Ne mutlu Türküm diyene

Ne mutlu Türküm diyene

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Erol Çakır 3 Mayıs Türkçülük Bayramı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Çakır yaptığı açıklamada ?Türk?üm diyemeyenleri görüyoruz? dedi.

AYRI BİR ÖNEM TAŞIYOR
Çakır yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ?3 Mayıs, Türk milliyetçiliğinin fikir sisteminin meşalelerinin yakıldığı yeniden dirilişin ve yeniden şahlanışın başlangıcıdır. ``Şairin `Öz yurdunda garipsin, öz yurdun da parya` dediği gibi Vatan, Din ve Bayrak sevdalısı bilim adamı, aydın, siyasetçi, asker ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu bir grup Türk milliyetçisi, 3 Mayıs 1944?te Devrin dalkavuk iktidarı tarafından uyduruk nedenlerle `ırkçılık` yaptıkları gerekçesiyle, `Irkçılık-Turancılık` suçlamasıyla tutuklanıp tabutluklara konuldular. 3 Mayıs 1944?te Türk Milliyetçileri, işkenceler gördüler. Ancak bu zulüm ve çilelere rağmen onlar bildikleri bu yoldan ayrılmadılar. 3 Mayıs yüce Türk milletinin kanına, ırkına, tarihine sadık bireyleri için ayrı bir önem taşır``
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
?Türk?üm? diyemeyenleri hep birlikte görüyoruz. Türklük? şuurunu sorgulamaya açanları da. Türk olmaktan gurur duyanları ırkçılıkla suçlayanların ?aydın? olduğu günler yaşıyoruz. Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, Türk milliyetçilerinin iman ve azmi karşısında tutunamayacaklardır. Türk milliyetçileri çıktıkları hiçbir yoldan geri dönmemişlerdir. Ufkun genişliğinde verdikleri mücadelede şartların en ağır yönünü yaşasalar bile zafer her daim bizlerin olmuştur. 3 Mayıs Türkçülük, Milliyetçilik günümüz Kırıkkale?mize Devletimize, Türk Milletimize Hayırlar getirmesi dileğimle 3 Mayıs Türkçülük ve Milliyetçilik günümüzü kutlarım. Ne mutlu Türk?üm diyene... Ne mutlu onlara layık olanlara?


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ