NE MUTLU GARİBANLARIN SOFRASINDA BULUNANLARA

NE MUTLU GARİBANLARIN SOFRASINDA BULUNANLARA

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ?Ramazan boyunca yardıma muhtaç ailelerin evinde iftarımızı açacağız. Yemek verenlerin değil, yemek bekleyenlerin sofrasında olacağız, emin olun ki bu sinerjiyi, bu birlikteliği hiç bir sofrada yaşayamayız. Ne mutlu gar

YEMEK BEKLEYENLERİN EVİNDE OLACAĞIZ
Vali Hakan Yusuf Güner, Ramazan`ın başlaması ile birlikte, Kırıkkale`de bulunan yardıma muhtaç ailelerin evinde iftar açma geleneğini sürdürüyor. Vali Güner, Tepebaşı Mahallesi Ergenekon Caddesi`nde bulunan ve yalnız yaşayan Celal ve Melek Mutlu ailelerinin evini ziyaret ederek yaşlı çiftin evinde iftarını açtı. Vali Güner, yaptığı açıklamada, ?Ramazan boyunca yardıma muhtaç ailelerin evinde iftarımızı açacağız. Yemek verenlerin değil, yemek bekleyenlerin sofrasında olacağız, emin olun ki bu sinerjiyi, bu birlikteliği hiç bir sofrada yaşayamayız? dedi.
 
NE MUTLU GARİBANIN YANINDA OLANLARA
Muhtaç ailelerin dualarını almanın tarifi mümkün olmayan bir mutluluk olduğunu söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, Her vatandaşın kendi mahallesindeki muhtaç ailelere yardımcı olması gerektiğinin altını çizdi. Vali Güner, ?Bugün burada iftarımızı açtık ve tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşadık. Zengin`in sofrasına herkes gider, Zengin`in yanında herkes bulunur. Önemli olan fakir ve yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaktır. Her vatandaş kendi mahallesinde ki yardıma muhtaç aileye destek olsun, vakti varsa onlarla birlikte iftar açsın. Ne mutlu garibanların yanında yer alanlara? diye konuştu.
 
RAMAZANDA HOŞGÖRÜ VE SABIR ÖNEMLİDİR
Ramazan ayının en bereketli aylardan biri olduğunu hatırlatan Vali Güner, Herkesin Ramazan`ı iyi bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini bildirdi. Güner, ?Mübarek Ramazan ayında herkes üstüne düşen görevi yapmalı ve bu ayı iyi bir şekilde değerlendirmelidir. Vatandaşlarımız, Ramazan ayında sabırlı ve hoşgörülü olmalıdır. Yaz aylarına denk gelen Ramazan`da herkesin stresli olacağını tahmin ediyorum. Bu yüzden herkes biraz sabırlı olsun ve üzerine düşen görevi yapsın. Ramazan`ı iyi bir şekilde geçirelim. Allah herkesten razı olsun? dedi.
 
RAMAZANDA SİGARAYI BIRAKIN
Ramazan ayında bazı yeniliklerin olması gerektiğini belirten Vali Güner, sigara içenlerin sigarayı bırakmalarını istedi. Vali Güner, ?Ramazan ayında uzun bir süre sigara içilmiyor. Bunu bütün aylara bölerek milletimiz sigaradan kurtulabilirler. Mübarek ramazan ayında sigarayı bırakmak isteyenlere önemli bir çağrımız var. Ramazan ayını, sigara bırakmak açısından iyi bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Sigarayı bırakmak için en uygun dönemin oruç tutulduğu günler olan ramazan ayıdır. Bunu iyi düşünün ve sigarasız, tertemiz bir hayata adımınızı atın? diye konuştu.
 
BEN SİZİN OĞLUNUZ SAYILIRIM
Çocukları olmadığı için hep yalnız kaldıklarını belirten Melek Mutlu ile yakından ilgilenen Vali Güner, `Ben sizin oğlunuz sayılırım, ne isteğiniz varsa bana söyleyin. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Halka hizmet, hakka hizmettir. Sizlerin mutlu olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor` dedi. İftar yemeğinin ardından Vali Hakan Yusuf Güner, beraberinde ki müdürlere talimat vererek yaşlı ailenin sağlık problemlerinin çözülmesini istedi. Aile`nin evinden alkışlar eşliğinde çıkan Vali Güner`e halk büyük ilgi göstererek, `Türkiye`nin en iyi Valisisin, Allah seni başımızdan eksik etmesin` diye seslendiler...


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ