Ne kemer ne baret Allah’a emanet

Ne kemer ne baret  Allah’a emanet

Zafer Caddesinde eski 5 katlı bir binanın yıkılışı sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Müteahhit firma tarafından çevre güvenliği tam alınmış inşaatta iş güvenliğinin alınmamış olması eleştirilere neden oldu. Onlarca yükseklikte havalı mikser ile beton kıran işçileri görenler gördükleri manzaraya inanamadılar. Vatandaşlar “Canımız Allaha emanet” dediler

İŞÇİLERİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Kırıkkale’nin Zafer Caddesinde 5 katlı eski bir binanın yıkılışı sırasında ilginç görüntüler oluştu. Binanın çevresinde çevre güvenliği alınmışken işçilerin iş güvenliği konusunda tehlikeye adeta meydan okurcasına çalışma yapması görenleri şaşkına çevirdi. 5 katlı binanın beşinci katının tavan kolonunda havalı mikser ile beton kıran işçileri görenler gördüklerine inanamadılar.

NE KEMER NE BARET ALLAHA EMANET

İşçiler hiçbir güvenlik önlemi almadan onlarca metre yükseklikte tehlikeye adeta meydan okurcasına çalışırken aşağıdan gelip geçenler gözlerine inanamadılar. Onlarca metre yükseklikte ne baret ne kemer hiçbir güvenlik önlemi almadan üstelik onlarca metre yükseklikte tek kolon üstünde adeta ip cambazı gibi çalışan işçileri görenler dönüp dönüp bir daha baktılar. Bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken çevredeki esnaflarda günlerdir işçilerin bu vaziyette çalıştığını hatta firma yetkililerine bile şikayet edildiğini söylediler. Firma yetkililerinin ise hem baret hem kemer ve gözlük konusunda işçilere verildiğini ancak işçilerin kullanmadığını söyledikleri ileri sürüldü.  

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı