NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR

NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı bayramın 2. günü il binasında bir araya gelerek bayramlaştı. İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Hakk`a bizleri bir kez daha Ramazan bayramına ulaştırdığı için ne kadar şükretse

MÜSLÜMAN OLMANIN GURURUNU YAŞADIK
Bayramlaşma öncesi partililere konuşan İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Rabbimizin rahmetinin, mağfiretinin biz İnananlara sınırsızca ulaştığı, günahlardan kurtuluş kapısının ardına kadar aralandığı, İslam Aleminin aynı duygularla, aynı heyecanlarla bir araya geldiği Ramazan ayını geride bırakıp, Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Hakk`a bizleri bir kez daha Ramazan bayramına ulaştırdığı için ne kadar şükretsek azdır. Bayramlar Milleti ve Ümmet`i birleştiren en önemli fırsatlardan birisidir. Ramazan ayı vesilesi ile bizim aslında herdem kapımızın, gözümüzün önünde duran birçok duyguyu yaşamış olduk. Yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştık. Velhasıl; Ramazan vesilesi ile İnsanlıktan üzerimize düşeni almaya çalıştık. Müslüman olmanın hazzını en yüksek derecede, gururla yaşadık?
 
 BİNLERCE MASUM MÜSLÜMAN?IN ACISI VAR
?Bayramın hazzını yaşadığımız bugünlerde, tebessümlerimizde burukluk, sevinçlerimizde zulüm altında, türlü sıkıntılar içerisinde olan, Ülkemizin ve Dünya`nın dört bir tarafında yaşayan kardeşlerimizin umutları için sakladığımız eksiklikler var. İçimizde Gazze?li çocukların, Libyalı çocukların, Suriyeli çocukların, Doğu Türkistanlı çocukların, kadınların, gençlerin, yaşlıların hüznü var. Yiyecek ekmek bulamadığı için açlıktan ölme tehlikesi yaşayan Afrikalı, Somalili çocukların endişesi var. Zalim ve alçak bir işgalin sonucu hayatını kaybetmiş yüz binlerce masum Müslüman?ın acısı var. Terör belasından çile çeken, şehit veren, can veren, evlat veren memleketimizin insanlarının dertleri var.?
 
SAVAŞ DEĞİL BARIŞ ÜZERİNE KURULU DÜNYA
?Oysa daha güzel bir dünya mümkün. Sömürü değil adalet, savaş değil barış üzerine kurulu bir dünya mümkün. İslam Birliği mümkün. Bayramların bayram gibi yaşandığı bir dünya mümkün. Cenab-ı Hak`tan bizlere; gücün değil hakkın hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulması için şuurlaşma ve çalışma gücü vermesini diliyorum. Bu bayramın İslam aleminin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak?tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramı`nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu. Daha sonra partililer birbirleri ile bayramlaşarak, tekrarını diledi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız