Naz Çadır, Ramazan´a hazır

Naz Çadır, Ramazan´a hazır

ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DİYEN NAZ ÇADIR, FARKLILIĞI İLE FARKINA FARK KATIYOR

Naz Çadır, Ramazan´a hazır

Naz Çadır Restaurant ve Düğün Salonu Ramazan ayına özel hizmetlerle Kırıkkalelilerin hizmetinde var olmaya devam ediyor.

ÖNCE HİZMET

Önce müşteri memnuniyetti diyen Naz Çadır, farklılığı ile farkına fark katıyor. Ramazan ayında da hizmetine aralıksız devam eden Naz Çadır, büyük beğeni topluyor. Naz Çadır´a gelen insanlar, geçmişle geleceği hep beraber yaşıyor. Yılların tecrübesini müşterilerine sunan Naz Çadır, müşterilerinden büyük bir takdir topluyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, gelen müşterileri kendi evlerindeymiş gibi hissettiriyorlar.

İLK KIL ÇADIR

Adem Akbulut´un işletmeciliğini yaptığı ve Kırıkkale´nin ilk kıl çadırı yaklaşık bin kişilik kapasitesiyle müşterilerini ağırlıyor.  Anadolu mutfağının yemeklerinin hâkim olduğu Naz Çadırda, düğün hizmetleri de büyük takdir topluyor.

FARKLILIĞIMIZI GÖRÜN

Kırıkkale´ye farklı bir hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadığını açıklayan Adem Akbulut,  Bir telefon kadar yakın olduklarını belirterek,  ?Kırıkkaleli vatandaşlarımızı çay içmeye bekliyoruz. Gelin mekânımızı görün. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Para bizim için ikinci sırada bizim için hizmet ilk sırada yer alıyor.? dedi. Ramazan ayında toplu iftarlarda hizmette açık olduklarını belirten Akbulut, Ramazan ayının keyfini bizimle yaşın.?diye konuştu. Naz Çadır eski Samsun Yolu üzerinde Vali Konağı yolunda bulunuyor.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım