Narkotik timleri yılbaşında boş durmadı

Narkotik timleri yılbaşında boş durmadı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu alıp sattıkları ve kullandıkları belirlenen 4 kişi yakalandı. Zanlıların üzerlerinde bulunan uyuşturuculara el konuldu.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden yapılan bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi “KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerinin ilimiz genelinde sokak satıcılarının ve organizasyonların deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, hem suçların ortaya çıkarılması, hem suça iştirak edenlerin suç delilleriyle birlikte adli makamlara sevkinin sağlanabilmesi ve hem de suç meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla yapılan çalışmalara esas teşkil etmek üzere, ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanıcısı şahıslar ile ilgili olarak 31.10.2014 tarihinde yapılan çalışmalarda; Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen S.A isimli şahıs yakalanmış olup şahıs üzerinden satışa hazır vaziyette toplam 31 adet sentetik nitelikte uyuşturucu hap ve daralı ağırlığı 1,65 gr gelen esrar maddesi elde edilmiştir. Şahıs hakkında TCK 188(Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti) suçundan işlemleri yapılmış olup, şahıs gözaltına alındı. Daha önce de değişik suçlardan sabıkası bulunan S.A adliyeye sevk edildi.

İFADELERİ ALINARAK SALIVERİLDİLER

Bilgi notunda ayrıca “Uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik ilimizde 31.12.2014 günü yapılan çalışmalarda; E.G, E.T, D.K isimli şahıslar yakalanmış olup üzerlerinden 6 adet sentetik nitelikte uyuşturucu hap elde edilmiştir. Şahıslar hakkında TCK 191 (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak) suçundan işlemleri yapılarak tamamlandıktan sonra Şube Müdürlüğümüzden salıverilmişlerdir” şeklinde ifadelere yer verildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama