NAMUSLU İŞ YAPIYORUZ

NAMUSLU İŞ YAPIYORUZ

Kırıkkale İl Özel İdaresi?nin 2011 KÖYDES bütçesi açıklandı. Dün düzenlenen KÖYDES toplantısında Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, 2011 yılı bütçesinin 5 milyon 632 bin 692 TL olduğunu açıkladı. Dürüst ve namuslu iş yaptıklarını anlatan Güner, bunu da h

İKİ ÖNCELİK VAR
KÖYDES yatırımlarında birinci önceliğin susuz ve suyu yetersiz köy kalmayacağını belirten Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, diğer önceliğin ise ham ve tesviye yol kalmaması için en az stabilize yol standardına yükseltilmesi hedeflerinin olduğunu söyledi.
 
201?DE ÖZEL İDARE ATILIM YAPACAK
2011 KÖYDES projesinin içeriğini anlatan Güner, bütün köy yollarının en az stabilize olacağını, susuz köy kalmayacağını ve bütün köylerin imar planının yapılacağını söyledi. Aynı zamanda Güner, köylerde çevre düzeni olacağını da belirti. İl Özel İdare?nin 2011 yılında kabuğunu kıracağını vurgulayan Güner, ?İl Özel İdare her şeyi ile 2011 yılında hedeflerini gerçekleştirip atılım yapacak. Halkımızın hizmetkarı olmaya devam edecek. Diğer yandan da norm kadro fazlasını diğer kamu kurumlarına aktaracak? dedi.
 
EN AZ STABİLİZE YOL YAPILACAK
Susuz köy kalmayacağını anlatan Güner, ?Köylerde yetersiz su kalmayacak. Tabiî ki her köyde su var ama. Yeterli su dediğimiz köyün insanı hariç bütün ihtiyaçlara yetmesini karşılamaktır. Bu hedefi gerçekleştireceğiz. Diğer bir öncelik ise yolu olmayan köy kalmayacak. En az stabilize yol yapılacak. Ham yol olmayacak. Bunlar ilk yapacağımız işler. 5 milyon 632 bin 692 TL ile bunu gerçekleştireceğiz? diye konuştu. Vali Güner?den sonra İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Ermez?in 2011 KÖYDES projesini sunumu ile toplantı sona erdi.
 
5 MİLYON 632 BİN 692 TL İLE YAPILACAK HİZMETLER
1. kat asfalt 40.6 Km.
2. kat asfalt 36 Km.
Stabilize 10 Km.
İçme suyu tesisi 22 Proje
Köprü yapımı 2 Proje
Menfez yapımı 1 Proje
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ